Magas színvonalú ügyfélkiszolgálás Hegyeshalomban

Hegyeshalom határállomás belépő oldalán a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. saját értékesítési pontján magas színvonalú ügyfélkiszolgálással, kulturált környezetben, légkondicionált ügyféltérrel és korrekt átváltási árfolyamokkal állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Amint arról korábban beszámoltunk, tavaly év végén bezárt az M1 autópálya bal oldalán, a 158. kilométernél lévő mosonmagyaróvári sávi értékesítő pont. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet az Ausztria felől érkező forgalom korrekt kiszolgálására, ezért ezzel párhuzamosan Hegyeshalom határállomás belépő oldalán, a Határ étterem előtti parkolóban található kibővített konténeres értékesítési pontunkon összesen 6 kiszolgáló ablakkal várjuk az e-matricás és HU-GO ügyfeleinket.

A NÚSZ saját értékesítési pontja a kép jobb oldalán látható dubpla mobil konténerben található

A januári tapasztalatok alapján ügyfeleink kezdik megszokni a megerősített NÚSZ értékesítési pontot, és aki nálunk vásárol, biztosan elégedetten távozik. Köszönhető ez a kulturált, fűtött ügyféltérnek, a bankkártya és üzemanyagkártya elfogadásnak, valamint annak, hogy a NÚSZ szakképzett munkatársai első kézből tudnak teljeskörű és pontos tájékoztatást adni az útdíjfizetéssel kapcsolatos kérdésekben. A megbízható, pontos HU-GO útvonaltervezést az értékesítési ponton található országos díjköteles úthálózat részletes fali térképe, a nyomtatott tájékoztató anyagok is segítik.