Hálózati karbantartás 2016. szeptember 18-án, 01:00 és 02:40 óra között

Hálózati karbantartás miatt 2016. szeptember 18-án, vasárnap 01:00 és 02:40 óra között az úthasználati jogosultságok értékesítése teljes egészében szünetel.

Ebben az időszakban nem lesz lehetőség e-matricát vagy HU-GO viszonylati jegyet váltani, és egyenleget feltölteni interneten keresztül, bankkártyával, valamint személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban és viszonteladó partnereinknél, illetve nem lehet majd e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül - SMS-ben, weben és applikációval - sem. 

Ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladó partnereinknél.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal! A fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinknek pedig gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel!